Vogelboekhandel J & J
al sinds 1995 een begrip
Vogelboekhandel J&J
GEZOCHT : COLLECTIES TWEEDEHANDS VOGELBOEKEN, BEL ONS OP 06-38746490 OF STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@VOGELBOEKHANDEL.NL …………………………………………………………….
Menu
PRIVACYVERKLARING
Nieuw bij J&J

Vogelboekhandel J & J, gevestigd aan De Visserlaan 31, 8072XD Nunspeet, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Vogelboekhandel J & J (www.vogelboekhandel.nl)
De Visserlaan 31
8072XD Nunspeet
0638746490
J. Keppel is de Functionaris Gegevensbescherming van Vogelboekhandel J & J. Hij is te bereiken via info@vogelboekhandel.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Vogelboekhandel J & J verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vogelboekhandel.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Vogelboekhandel J & J verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling/bestelling.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Vogelboekhandel J & J verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Vogelboekhandel J &  J neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vogelboekhandel J & J) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Vogelboekhandel J & J bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor alle persoonsgegevens: 7 jaar in verband met verplichte belastingwetgeving.

Delen van persoonsgegevens met derden
Vogelboekhandel J & J verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Vogelboekhandel J & J blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Vogelboekhandel J & J gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Vogelboekhandel J & J en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vogelboekhandel.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Vogelboekhandel J & J wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Vogelboekhandel J & J neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@vogelboekhandel.nl.

Roofvogelgids
Lars Gejl
304 Pagina's

€ 32,50
bestellen
Roofvogelgids
Macaws in field and aviary
Tony Silva
252 Pagina's

€ 40,00
bestellen
Macaws in field and aviary
11-talig handboek met de namen van alle Holarctische vogels
Ad Tolhuijs
548 Pagina's

€ 34,95
bestellen
11-talig handboek met de namen van alle Holarctische vogels
Birds of Mongolia
Gombobaatar Sundev en Christopher Leahy
280 Pagina's

€ 30,00
bestellen
Birds of Mongolia
The Silverbills
Rik Meerema, foto`s Pieter van den Hooven
85 Pagina's

€ 22,50
bestellen
The Silverbills