VOORWAARDEN

U vult uw gegevens op de website in en verstuurt ze, zodat wij weten wat u precies wilt ontvangen en wat uw volledige adres is. Tevens geeft u aan op welke wijze u wenst te betalen. Wij leveren uitsluitend bij vooruitbetaling, waarbij u van de volgende mogelijkheden gebruik kunt maken 

1. iDEAL (Nederland)

U betaalt uw bestelling direct met een iDEAL-overschrijving. Dit is de snelste manier van bestellen. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling z.s.m. verzonden.

2. BANCONTACT (België)

 U betaalt uw bestelling direct met een Bancontact-overschrijving. Dit is de snelste manier van bestellen vanuit België. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling z.s.m. verzonden.

3. DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING

U schrijft de totale kosten van uw bestelling (inclusief verzendkosten) zelf over op ING IBAN nummer NL72 INGB 0006791634, eventueel BIC code INGBNL2A voor bepaalde buitenlandse betalingen. Uw gegevens hebben wij dan al via de website ontvangen.

4. PAYPAL

Buitenlandse betalingen mogen ook met Paypal betaald worden. Kies bij het afrekenen dan voor de optie “Overschrijven” en geef onder “Bijzonderheden” aan dat u met Paypal wilt betalen. Wij sturen u dan een request.

Levertijd
Na ontvangst van uw betaling wordt het artikel binnen 1 tot 2 werkdagen aan u verzonden, tenzij het op dat moment niet voorradig is. De meeste boeken zijn op voorraad.

Verzendkosten
Per zending bedragen de verzendkosten :

Binnen Nederland € 3,95
Naar België € 6,95
Naar Duitsland € 7,95

Naar diverse andere Europese landen staan de verzendkosten bij de bestelling, zodra u het land van bestemming heeft ingevuld.

Overige landen op aanvraag. Nadat wij uw bestelformulier hebben ontvangen, sturen wij u een email met de daadwerkelijke verzendkosten naar uw land. Daarna kunt u de totale kosten overboeken en versturen wij, na ontvangst van uw betaling, de bestelling.

Voor bestellingen naar Nederland, België en Duitsland boven € 75,00(verkoopwaarde boeken) worden geen verzendkosten gerekend.

Retour zenden

Mocht het bestelde artikel niet aan u verwachtingen voldoen, dan mag u het binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour zenden. Wij worden wel graag even via de email op de hoogte gebracht, dat het artikel terugkomt. De verzendkosten voor heen- en terugsturen zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed.

Zodra wij de goederen van u retour hebben ontvangen wordt uw betaling binnen 1 dag teruggestort, mits de goederen onbeschadigd retour zijn gekomen. Zijn de goederen beschadigd, dan kan er naar verhouding een bedrag van uw betaling worden ingehouden.

De Visserlaan 31
8072 XD Nunspeet
06-38746490 en 06-46012098
info@vogelboekhandel.nl

KvK-nummer: 08065506
IBAN ING: NL72 INGB 0006791634
BIC ING: INGBNL2A
BTW nummer: NL001335270B70

Met vriendelijke groet,
Vogelboekhandel J & J
Jan en Joke Keppel